به گزارش روشنای راه، علیرضا جمالی اعلام کرد: در این طرح ۸ تیم ثابت و ۱۱ تیم سیار با حضور ۱۳ دامپزشک، ۱۶ بازرس بهداشتی گوشت و چهار ناظر شرعی در سطح استان فعالیت میکنند تا بر فرآیند ذبح دامهای نذری و رعایت اصول بهداشتی نظارت کامل داشته باشند.
وی با هشدار نسبت به خطرات ذبح غیرمجاز دام در معابر عمومی، از شهروندان خواست دام مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و برای ذبح از ظرفیت کشتارگاههای رسمی و فعال استان استفاده کنند.
جمالی با اشاره به اهمیت کنترل بهداشتی ذبح نذری در ایام عزاداری گفت: تیمهای سیار دامپزشکی در تکایا، مساجد و دیگر اماکن مذهبی حضور یافته و بهطور مستمر وضعیت بهداشتی ذبح دام را پایش میکنند تا از شیوع بیماریهایی نظیر تب خونریزیدهنده کریمه-کنگو و دیگر بیماریهای مشترک جلوگیری شود.
مدیرکل دامپزشکی البرز از مردم خواست نسبت به توصیههای بهداشتی دامپزشکی توجه کافی داشته و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک یا تخلف، موضوع را از طریق سامانههای ارتباطی ادارهکل گزارش دهند.