به گزارش روشنای راه، رضا طارمی اظهار کرد: چند سالی است که روز جهانی تخممرغ در مدارس مورد توجه قرار میگیرد و در این برنامه به دانشآموزان آموزش داده میشود که تخممرغ را در سفره غذایی خود قرار داده و روزانه یک عدد تخممرغ به صورت آبپز یا سرخشده مصرف کنند.
وی با اشاره به فواید تغذیهای تخممرغ افزود: تخممرغ به بهبود عملکرد مغز، تقویت قدرت بدنی و رشد کودکان کمک میکند و به دلیل دارا بودن پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری، یک غذای کامل محسوب میشود.
طارمی یادآور شد: تخممرغ و شیر از معدود مواد غذایی طبیعی هستند که میتوانند نیازهای بدن را بهطور متعادل تأمین کنند.
رییس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش البرز با ابراز تأسف از کاهش مصرف تخممرغ در فرهنگ غذایی ایرانیان نسبت به برخی کشورهای اروپایی و آسیای شرقی گفت: باید برای ترویج و فرهنگسازی مصرف این ماده مغذی تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی با تأکید بر نقش حیاتی پروتئین در بدن انسان بیان کرد: تخممرغ علاوه بر پروتئین، حاوی انواع مواد مغذی و چربیهای مفید است و طبق تحقیقات، مصرف آن میتواند از پرخوری جلوگیری کند.
طارمی افزود: مراقبان سلامت مدارس البرز در قالب جشنواره تخممرغ، بهویژه در مدارس ابتدایی، نکات آموزشی مرتبط با تغذیه سالم و تأثیر آن بر سلامت و بهبود یادگیری دانشآموزان را ارائه کردند.



