کدخبر: 13832 یکشنبه، 30 شهریور 1404 - 15:45 13832 پرینت خبر
نادر زینالی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز:

توسعه گردشگری غذایی بدون هماهنگی دستگاه‌ها ممکن نیست

image

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز از راه‌اندازی کمیته‌ای ویژه برای توسعه گردشگری خوراک و نوشیدنی سنتی خبر داد و گفت: این کمیته با هدف سامان‌دهی فعالیت‌ها، مستندسازی غذاهای سنتی و خیابانی و ایجاد تقویم منظم برای جشنواره‌های غذایی استان آغاز به کار کرده است.

به گزارش روشنای راه، نادر زینالی در تشریح جزئیات این طرح اظهار داشت: نخستین جلسه کمیته با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری کرج و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد و دبیرخانه کمیته به عنوان محور اصلی هماهنگی، پیگیری مصوبات و مدیریت رویدادها تعیین شد.

وی با اشاره به سه محور اصلی فعالیت کمیته افزود: نخست، تدوین تقویم نمایشگاهی منظم برای جشنواره‌های خوراکی همچون خرمالو، انار و سمنو؛ دوم، شناسایی و شناسنامه‌دار کردن غذاهای خیابانی به عنوان جاذبه گردشگری؛ و سوم، تقویت دبیرخانه کمیته برای اجرای مصوبات و پیگیری امور.

زینالی خاطرنشان کرد: تجربه کشورهای موفقی همچون هند، مالزی و تایلند نشان داده است که معرفی و مستندسازی غذاهای خیابانی می‌تواند به توسعه کسب‌وکارهای کوچک و متوسط و جذب گردشگران داخلی و خارجی کمک کند.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی البرز ادامه داد: جلسات کمیته در ابتدای کار هر دو هفته یک‌بار و پس از تثبیت روندها به صورت ماهانه برگزار خواهد شد. وی تأکید کرد: تحقق اهداف این کمیته نیازمند مشارکت دستگاه‌ها، تشکل‌های تخصصی و موسسات آموزشی است.

زینالی در پایان با اشاره به چشم‌انداز این طرح گفت: با اجرای برنامه‌های کمیته، استان البرز می‌تواند به عنوان یکی از مقاصد گردشگری خوراک و نوشیدنی سنتی کشور مطرح شود و جشنواره‌های غذایی استان جایگاه برجسته‌ای در تقویم ملی گردشگری پیدا کنند.

آخرین اخبار
یادداشت
پایگاه خبری شهروندالبرز
پایگاه خبری نوژان نیوز
مؤلف نیوز
پایگاه خبری ویدانیوز