کدخبر: 12710 پنجشنبه، 08 خرداد 1404 - 09:23 12710 پرینت خبر
ارژنگ جوادی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:

صنایع غذایی نیازمند تحول فناورانه است

image

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری اعلام کرد که در حال حاضر بیش از ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی کشور فعال هستند. این شرکت‌ها نقشی کلیدی در تحول فناوری و ارتقای بهره‌وری در این بخش ایفا می‌کنند.

به گزارش روشنای راه، ارژنگ جوادی در نشست تخصصی «رویداد تا کرانه البرز» با تأکید بر ضرورت ارتقاء جایگاه اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی، اظهار داشت: سهم فعلی بخش کشاورزی از اقتصاد ملی حدود ۸ درصد و سهم صنایع غذایی نیز حدود ۴ درصد است که با توجه به ظرفیت‌های موجود، این سهم‌ها قابل افزایش است و باید کم‌کاری‌های گذشته در این زمینه جبران شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان در سال جاری افزود: یکی از اولویت‌های مهم، تمرکز بر توسعه هسته‌های اولیه دانش‌بنیان به‌ویژه در حوزه بذرهای هیبریدی است که نقشی کلیدی در ارتقای امنیت غذایی کشور دارند.

جوادی تصریح کرد: تنوع حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه گسترده است و شامل بسته‌های حمایتی ذیل قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، معافیت‌های مالیاتی، تسهیلات کم‌بهره و سایر امتیازات قانونی می‌شود.

به گفته وی، در سال گذشته ۱۸۲ طرح دانش‌بنیان در این حوزه به دبیرخانه ستاد ارائه شد که از این میان، ۱۱۷ طرح پس از تأیید به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات کم‌بهره از محل منابع تبصره ۱۸ معرفی شدند.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی افزود: توجه ویژه به نوسازی و تجهیز زیرساخت‌های فناورانه در کشاورزی و صنایع غذایی می‌تواند جهشی قابل‌توجه در بهره‌وری و ارزش افزوده این بخش‌ها ایجاد کند.

آخرین اخبار
یادداشت
پایگاه خبری شهروندالبرز
پایگاه خبری نوژان نیوز
مؤلف نیوز
پایگاه خبری ویدانیوز