به گزارش روشنای راه، شهرام صیادی اظهار داشت: طرح نظارت و سلامت نوروزی از یازدهم اسفندماه سال گذشته در استان البرز آغاز شده و همچنان ادامه دارد. در این مدت، تیمهای بازرسی دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاههای نظارتی، بهصورت مستمر بر وضعیت بهداشتی واحدهای صنفی و مراکز درمانی نظارت داشتهاند.
انجام بیش از ۶۰ هزار بازدید بهداشتی در البرز
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به گستردگی عملیات نظارتی در ایام نوروز گفت: از زمان آغاز این طرح تا چهارم فروردینماه جاری، بیش از ۶۰ هزار بازدید از واحدهای صنفی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز بهداشتی و درمانی استان انجام شده است. در این بازرسیها، واحدهایی که استانداردهای بهداشتی را رعایت نکردهاند، شناسایی و با برخوردهای قانونی مواجه شدهاند.
معدومسازی بیش از ۴۹ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی
صیادی با اشاره به اقدامات انجامشده برای حفظ سلامت عمومی افزود: در جریان این نظارتها، بیش از ۴۹ هزار کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد، غیربهداشتی و تاریخ مصرف گذشته از سطح اصناف استان جمعآوری و معدومسازی شده است.
وی بر ضرورت رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط اصناف تأکید کرد و گفت: هدف از اجرای این نظارتها، تأمین سلامت شهروندان و پیشگیری از تهدیدهای احتمالی برای بهداشت عمومی است. هرگونه تخلف بهداشتی بهطور جدی پیگیری و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
ادامه نظارتها با همکاری دستگاههای اجرایی و نظارتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با تأکید بر اهمیت استمرار نظارتها اظهار داشت: این بازرسیها با همکاری دستگاههای اجرایی و نهادهای نظارتی از جمله معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، اصناف، پلیس اماکن و سایر نهادهای ذیربط در حال اجرا است. نظارتهای سختگیرانه تا پایان تعطیلات نوروزی و پس از آن نیز ادامه خواهد داشت.
وی در پایان از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانههای اعلامشده به مراجع ذیربط اطلاع دهند تا برخوردهای لازم صورت گیرد.
نویسنده و ویراستار: املیا آریا پور