به گزارش روشنای راه، نامداری با اشاره به ورود کشور به پنجمین سال خشکسالی و کاهش ذخایر آب سدهای امیرکبیر و طالقان گفت: بهدلیل افت منابع آب سطحی، شاهد کاهش ۱۰ درصدی سهم این منابع در تأمین آب شرب استان هستیم، که این امر فشار بیشتری بر منابع زیرزمینی (چاهها) وارد کرده است.
وی با اشاره به سهم ۹۰ درصدی چاهها در تأمین آب شرب استان افزود: با توجه به ناترازی انرژی و افزایش ۴ برابری خاموشیهای تجمیعی و بدون اطلاعرسانی تأسیسات آبرسانی نسبت به سال گذشته، با کاهش تأمین و افت فشار آب در برخی مناطق، بهویژه در طبقات بالایی ساختمانهای فاقد مخزن و پمپ استاندارد مواجه شدهایم.
مدیرعامل آبفا البرز تأکید کرد: هیچگونه برنامهای برای قطع برنامهریزیشده آب در دستور کار نیست، زیرا این اقدام به زیرساختهای شبکه آسیب میزند و از نظر فنی، اقتصادی و مدیریتی قابل توجیه نیست.
وی خاموشی مکرر چاهها، افت ولتاژ و تأخیر در بازگشت به شرایط پایدار را از عوامل اختلال در خدماترسانی دانست و تصریح کرد: در برخی موارد، بازگشت کامل زیرساختها به مدار بهرهبرداری تا ۱۲ ساعت زمان برده که منجر به نارضایتی شهروندان شده است.
نامداری در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد سه سال اخیر شرکت، گفت: تقویت تاسیسات، افزایش ظرفیت تولید و کاهش هدررفت آب در اولویت قرار داشته و اقداماتی نظیر اتصال ۹۵ درصد چاهها به مخازن، حذف چاههای مستقیم به شبکه، احداث ۲۸۰ کیلومتر شبکه جدید، افزایش ۴۳۰۰ لیتر بر ثانیه ظرفیت تولید، ایجاد ۱۰۰ هزار مترمکعب ظرفیت ذخیره، احیاء و تجهیز ۱۰۲ حلقه چاه، هوشمندسازی شبکه، نصب ۷۲ شیر تنظیم فشار و احداث تصفیهخانه شماره ۳ کرج با ۸۵٪ پیشرفت، بخشی از این فعالیتها بوده است.
وی اضافه کرد: بخش اضطراری تصفیهخانه کرج با ظرفیت ۲۰۰ لیتر بر ثانیه از اول مردادماه وارد مدار شده و تا زمان تکمیل کامل، به کاهش تنش کمک خواهد کرد.
در پایان، مدیرعامل آبفا البرز با تأکید بر لزوم همراهی شهروندان در مدیریت مصرف گفت: نصب مخزن و پمپ استاندارد، عدم استفاده از آب شرب برای شستوشوی خودرو و محوطه، پر نکردن استخرها با آب شرب و رعایت اصول مصرف از جمله اقدامات مهم در عبور کمتنش از بحران آبی و برقی پیش رو است.