به گزارش روشنای راه، در حال حاضر که عليه کشورمان تحريمهاي ظالمانهاي وضع شده است، عمليات انتقال ريسک به خارج از کشور امکانپذير نيست و بيمه اتکايي داخلي فقط راه توزيع ريسک است.
سازوکار بيمههاي اتکايي به اين طريق است که بيمهگر اتکايي در ازاي دريافت مبلغ حقبيمه، تمام يا بخشي از تعهدات بيمهگر واگذارنده را بر عهده ميگيرد. در قرارداد بيمه اتکايي، شخص بيمهگزار دخالتي ندارد و بيمهگر اتکايي نيز مسئوليتي در مقابل او ندارد، مگر اينکه در شرايط توافق شده به طور صريح از کلوز Cut Through نام برده شود.
افزايش ظرفيت پذيرش ريسک و صدور بيمهنامه، تنوع و بهبود سرمايه ريسک، پوشش حوادث فاجعهآميز، مديريت ريسک و انتقال و کسب تخصص در صنعت بيمه از جمله مزيتهاي بيمه اتکايي است.
بيمههاي اتکايي ابزاري براي توسعه بيمه و پذيرش تعهدات سنگين توسط بيمهگر اوليه است و از شرکتهاي بيمه تازه تاسيس حمايت ميکند.
همچنين از اين طريق بيمهگر اوليه سهم نگهداري خود از يک ريسک را به ميزاني تعيين ميکند که از لحاظ فني و مالي قادر به نگهداري آن باشد و مازاد بر آن را به شرکتهاي بيمه اتکايي و يا شرکتهاي بيمه واجد شرايط وفق قراردادهاي مختلف واگذار ميکند.
بيمههاي اتکايي منجر به مبادلات پولي بين کشورها و ايجاد درآمد ارزي و افزايش سرمايهگذاري نيز ميشود.
شرکت بيمه ملت به عنوان بزرگترين بيمه خصوصي کشور پس از اخذ مجوز قبولي از بيمه مرکزي در سال 1384 با تکيه بر تجربه و دانش کارشناسي، زيرساختهاي پيشرفته سختافزاري و نرمافزاري و همچنين سرمايه پرداخت شده بالا، نقش مهم و تاثيرگذاري در بازار بيمه اتکايي کشور و ارائه پوشش اتکايي براي شرکتهاي بزرگي همچون ايراناير، شرکت ملي نفت، کشتيراني جمهوري اسلامي، مپنا و... داشته است.
بيمه ملت با بهکارگيري جديدترين سيستمهاي اتکايي و با تکيه بر سيستم مديريت ريسک و ارائه خدمات دانشمحور، سريع و بلندمدت، براي مشتريان شرکت و سهامداران خود ارزش افزوده ايجاد ميکند.
شرکت بيمه ملت ضمن ارائه انواع پوششهاي اتکايي، آماده ارائه خدمات آموزش، مشاوره فني در مورد ارزيابي ريسک و خسارت و خدمات نرمافزاري مرتبط با آن براي شرکتهاي ديگر است.