به گزارش روشنای راه، سردار سرتیپ دوم پاسدار علیرضا حیدرنیا در آیین گرامیداشت مقام معلم، اظهار داشت: تمدن نوین اسلامی با تربیت نسلهایی متعهد، بصیر، دانا، باایمان و مسئولیتپذیر شکل میگیرد و این مأموریت خطیر، بر دوش معلمان قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه فضای آرام و با نشاط، لازمه تحقق رسالت معلمان است، گفت: رفع مشکلات معیشتی معلمان، میتواند بستر مناسبی برای ایفای بهتر این نقش فراهم سازد و بیتردید نظام آموزشی با معلمان توانمند و دغدغهمند، آیندهساز خواهد بود.
فرمانده سپاه البرز با تأکید بر تأثیر عمیق رفتار و شخصیت معلم در ذهن و جان دانشآموزان، تصریح کرد: معلم، شخصیتی تکثیرشونده در جامعه است و الگوی مستقیم دانشآموزان محسوب میشود، بهگونهای که گاه تأثیر او از والدین نیز فراتر میرود. از اینرو، اگر خواهان نسلی تمدنساز هستیم، باید معلمانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت و حمایت شوند.
وی افزود: در شرایط فعلی که کشور با یک جنگ نرم و شناختی گسترده مواجه است، معلمان در خط مقدم این نبرد قرار دارند؛ چرا که دشمن با ابزار فضای مجازی، ذهن و قلب نسل آینده را هدف گرفته و تنها راه مقابله با این هجمه، ارتقای بصیرت فرهنگی و تربیتی از طریق آموزش صحیح است.
سردار حیدرنیا با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در حوزه دفاع سخت به بازدارندگی مؤثر رسیده، گفت: در حوزه جنگ سخت، دشمن توان مقابله با ما را ندارد، اما جبهه شناختی و رسانهای نیازمند هوشیاری فرهنگیان است. در این مسیر، حمایت از آموزشوپرورش نه تنها یک وظیفه انسانی و ملی، بلکه یک مسئولیت انقلابی است.
وی شهید مطهری را نماد معلمی متعهد، مؤمن و متفکر دانست و افزود: شهید مطهری نمونه معلمی بود که همزمان با بهرهگیری از دین، دانش و اخلاق، در مسیر اصلاح جامعه گام برداشت و نشان داد که معلم میتواند سرنوشت یک ملت را تغییر دهد.
فرمانده سپاه البرز همچنین از حمایت همهجانبه سپاه در تقویت زیرساختهای آموزشی خبر داد و گفت: بر اساس تأکیدات فرمانده کل سپاه، احداث پنج هزار مدرسه در کشور در دستور کار قرار گرفته که در استان البرز نیز ساخت دستکم ۱۰ مدرسه در مرحله نخست آغاز شده است.
وی در پایان آموزشوپرورش را ستون فقرات تمدنسازی اسلامی دانست و تأکید کرد: اگر این نهاد موفق باشد، آیندهای درخشان برای کشور تضمین خواهد شد و در این مسیر، همه دستگاهها و نهادها وظیفه دارند یاریگر این وزارتخانه حیاتی باشند.