تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : استان البرز
خبرنگار :
کدخبر : 4455
تاریخ : سه‌شنبه، 02 خرداد 1402 - 13:17
استان البرز سرمست بو و فضای گل محمدی شد وقتی صحبت از گلاب و گلابگیری می شود ناخودآگاه اذهان به سمت قمصر و کاشان می رود اما بد نیست بدانید که برای نخستین بار در استان البرز، جشنواره گلابگیری به میزبانی اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان البرز در کاخ مروارید کرج در حال برگزاری است.

به گزارش روشنای راه،  سید محسن امیر نصب مجری بخش گلابگیری جشنواره کرج شهر اقوام در جمع خبرنگاران اظهارداشت: مراسم گلاب‌گیری یکی از آیین‌های سنتی و دیرین مردم ایران بوده و از مهم‌ترین اهداف آن، ترویج آداب بومی و محلی در سایه نشاط و همدلی است.

وی اذعان کرد: غرفه‌های این جشنواره تنوع بسیاری دارند، از جمله غرفه‌های نوشیدنی که با شربت‌های گیاهی خودمان تهیه میشوند، غرفه تاج گل با گل محمدی تازه، لوکیشن عکاسی، غرفه گریم کودک، غرفه عرق گیری زنده که به مشتریان محصول ارائه می‌کند و البته همه محصولات قبل از خرید قابلیت تست را نیز دارد.

امیر نصب تصریح کرد: برند گلاب و عرقیات شهسان سالهاست که در جشنواره گلاب‌گیری برگزار کرده در این جشنواره‌ها عرق‌گیری به صورت زنده به اجرا در می‌آید. به هیچ وجه این کار در مجموعه نمادین نیست و به صورت واقعی انجام می‌شود.

وی یادآور شد: ما از همه عزیزان دعوت می‌کنیم به این جشنواره تشریف بیاورند و با گلاب و عرقیات آشنایی بیشتری پیدا کنند و حتی آن‌ها را تست کنند، بسیار مناسب است که مردم بتوانند گلاب اصل را از تقلبی تشخیص دهند، البته مردم بدانند گلاب را صرفاً با عطر و بو نمی‌توان تشخیص داد، چون می‌تواند از اسانس استفاده شده باشد، ولی هرچه گلاب تلخ‌تر باشد مناسب‌تر است یعنی با درصد مناسبی از گل و آب تهیه شده و سنگین‌تر باشد این گلاب زمانی که در غذا مصرف میشود با تداخل با غذا سبک می‌شود و طعم و عطر آن مشخص می‌گردد.