حسین حسینی لواسانی، معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی:
اقدامات گسترده دانشگاه خوارزمی برای حمایت از طرح جوانی جمعیت
معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی از پیشرفت قابل توجه پروژههای عمرانی، رفاهی و تغذیهای این دانشگاه در حوزه دانشجویی خبر داد و گفت که توسعه خوابگاههای متأهلی، نوسازی زیرساختهای انرژی و اجرای الگوهای نوین تغذیه و مهارتآموزی در اولویت برنامههای سال جاری قرار گرفته است.
به گزارش روشنای راه، سید حسین حسینی لواسانی اظهار کرد: تأمین مسکن مناسب یکی از اصلیترین دغدغههای دانشجویان متأهل است و دانشگاه در راستای سیاستهای جوانی جمعیت، برنامههای گستردهای برای افزایش ظرفیت خوابگاههای متأهلی آغاز کرده است.
وی با اشاره به فعال بودن ۳۲ واحد خوابگاه متأهلی در پردیس کرج افزود: مرحله دوم بازسازی ۳۲ واحد دیگر در حال انجام است و طبق برنامهریزی، تا بهمنماه به بهرهبرداری میرسد. فاز سوم نیز شامل ۳۲ واحد دیگر در دست نوسازی است که با تکمیل آن، ظرفیت این بخش بهطور چشمگیری افزایش خواهد یافت.
معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی از همکاری این دانشگاه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در اجرای یک طرح ملی مرتبط با جوانی جمعیت خبر داد و تأکید کرد: بخش قابل توجهی از خوابگاههای متأهلی مورد نیاز کشور با همراهی این ستاد و در پردیس کرج تأمین خواهد شد که نشاندهنده نقش محوری دانشگاه خوارزمی در برنامههای ملی است.
نوسازی زیرساختهای انرژی در تهران و کرج
حسینی لواسانی با اشاره به اهمیت بهینهسازی مصرف انرژی در خوابگاهها گفت: نصب پنجرههای دوجداره، تکمیل تجهیزات گرمایشی و ایجاد زیرساختهای ذخیرهسازی آب از جمله اقداماتی است که در دو پردیس تهران و کرج در حال اجراست.
وی با بیان اینکه پردیس تهران به دلیل قدمت و تراکم جمعیت با چالش ناترازی انرژی و آب مواجه است، افزود: راهکارهای موقت و ایجاد مخازن آب بخشی از مشکلات را برطرف کرده، اما نیاز به سرمایهگذاری بلندمدت همچنان وجود دارد.
وی بازسازی خوابگاه لالهزار تهران با ظرفیت حدود ۷۰۰ نفر را یکی از مهمترین پروژههای نوسازی عنوان کرد و افزود: در این بازسازی علاوه بر تعمیرات اساسی، یک سالن مطالعه مجهز و یک فضای ورزشی کوچک نیز ایجاد شده است.
تحول در تغذیه دانشجویی
معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی اجرای طرحهای جدید در تغذیه دانشجویان را از مهمترین اقدامات سال جاری دانست و گفت: افزودن سه رستوران مکمل و افزایش تنوع غذایی به حدود شش نوع در هر وعده باعث افزایش چشمگیر رضایتمندی شده است.
وی همچنین از ورود غذای رایگان برای دانشجویان واجد شرایط به سبد تغذیه خبر داد و افزود: این اقدام نقش مهمی در کاهش دغدغه مالی دانشجویان داشته و استقبال از رستورانهای مکمل به بیش از ۲۰ درصد مصرف روزانه رسیده است.
او درباره مدیریت صبحانه نیز توضیح داد: در پردیس تهران به منظور مدیریت بهتر سهمیه و جلوگیری از هدررفت، از کارت هوشمند استفاده میشود، اما در کرج صبحانه به صورت متمرکز در سلف توزیع میشود.
حسینی لواسانی همچنین از آغاز طرح جدید مهارتآموزی با همکاری سازمانهای ملی خبر داد و گفت: هدف این طرح، تقویت توانمندیهای شغلی دانشجویان و آمادهسازی آنان برای ورود به بازار کار پس از فارغالتحصیلی است.