مسعود جوادی، مدیرکل استاندارد استان البرز:
طرح استاندارد امین؛ بررسی کیفیت کالاها از صنوف تا مراکز تولید و نگهداری
مدیرکل استاندارد استان البرز اعلام کرد که طرح نظارتی «اَمین» با هدف پایش مستمر اقلام غذایی و محصولات مرتبط با محیط زیست از نظر انطباق با شاخصهای استاندارد، در سطح این استان به اجرا درآمده است.
به گزارش روشنای راه، «مسعود جوادی» در حاشیه بازدید از واحدهای صنفی اظهار داشت: در این طرح، بازرسی از واحدهای صنفی، مراکز نگهداری، عرضه و فروش کالا در سراسر استان انجام شد و روند تولید و عرضه اقلام مختلف مورد ارزیابی دقیق قرار گرفت.
وی با اشاره به مشارکت بازرسان استاندارد و شرکتهای بازرسی تأییدصلاحیتشده در اجرای طرح افزود: نمونهبرداری از سطح بازار در حوزه مواد غذایی، بهداشتی، انرژی، محیط زیست و صنایع فلزی و غیرفلزی انجام و نتایج آن در آزمایشگاههای استاندارد مورد بررسی قرار میگیرد.
دبیر شورای استاندارد البرز با اشاره به اقدامات انجامشده طی هشت ماه گذشته گفت: در این مدت ۶۶ نمونهبرداری از صنایع غذایی و بهداشتی، پنج نمونه در حوزه انرژی و محیطزیست و ۱۰ نمونه از صنایع فلزی انجام شده است.
جوادی افزود: طبق برنامه مصوب، اداره کل استاندارد موظف به انجام ۶۸ نمونهبرداری از صنایع غیر فلزی بوده که تاکنون ۳۴ مورد آن انجام شده است. همچنین از ۱۳ نمونه سوخت مایع پیشبینیشده، ۶ نمونهبرداری انجام شده است.
وی درباره پایش نوشیدنیهای مالت نیز گفت: در راستای دغدغه مراجع معظم تقلید، ۱۴ مورد نمونهبرداری از نوشیدنی مالت تولید داخل از نظر انطباق با ضوابط شرعی و حلیت انجام شد که خوشبختانه هیچ مغایرتی مشاهده نشد.
مدیرکل استاندارد البرز با اشاره به ۱۳ آذر، روز جهانی حیات وحش، افزود: این روز یادآور اهمیت حفظ گونههای جانوری و گیاهی است. هرگونه مداخله بدون برنامهریزی و نگاه انسانمحور، میتواند موجب بروز ناترازیهای جدی در اکوسیستم شود و تهدیدی برای محیط زیست به همراه داشته باشد.