به گزارش روشنای راه، مجتبی حاجیقاسمی با اشاره به سوابق رسیدگی به مشکل گود ناصربخت اظهار داشت: شورای ششم تاکنون دو مصوبه مهم در این خصوص داشته است. نخستین مصوبه مربوط به ۱۷ آذر ۱۴۰۰ است که کمتر از شش ماه پس از آغاز فعالیت شورا، برای تأمین هزینه اسکان اضطراری ساکنان مجاور گود تصویب شد.
وی افزود: مصوبه دوم که در تاریخ ۲ شهریور ۱۴۰۲ تصویب شد، به ارائه پیشنهادهای تشویقی به مالک گود ناصربخت اختصاص داشت تا اجرای پروژه برای مالک از نظر اقتصادی مقرون به صرفه شود.
حاجیقاسمی همچنین اعلام کرد که سومین اقدام شورای شهر، پیشبینی ردیف بودجه ویژه برای این پروژه در بودجه سال ۱۴۰۴ بوده که این ردیف بودجه در حال افزایش است.
رئیس کمیسیون عمران شورا ضمن اشاره به اقدامات اجرایی شهرداری گفت: سازه نگهبان نصب شده در محل گود، طبق تأییدیه سازمان نظام مهندسی، دارای عملکرد ایمن برای ۱۸ ماه است که این مدت هنوز به پایان نرسیده است.
وی در ادامه درباره وضعیت خانههای مجاور گود ناصربخت گفت: برخی از این خانهها از ابتدا استحکام کافی نداشتند و هرچند گودبرداری وضعیت آنها را بدتر کرده، اما پر کردن غیر اصولی گود نمیتواند مشکل را حل کند. فرآیند پایدارسازی و استحکامبخشی این ساختمانها نیازمند مراحل فنی و تشریفات قانونی است که شهرداری در حال پیگیری آنهاست.