به گزارش روشنای راه، این نشست به دعوت محسن حسنلو، مشاور وزیر ارتباطات و رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل منطقه ویژه پیام، با مشارکت بیش از ۷۰ نفر از مدیران واحدهای صنعتی، تولیدی و دانشبنیان برگزار شد.
در این جلسه، مدیران شرکتها ضمن قدردانی از رویکرد مشارکتی مدیریت منطقه، به طرح چالشهایی نظیر تأخیر در تخصیص ارز، کمبود زیرساختهای پشتیبان، قطعیهای مکرر برق، محدودیت در تأمین پایدار آب و نارسایی در تأمین تجهیزات اضطراری مانند دیزل ژنراتور و سوخت پرداختند.
حسنلو در این نشست از راهاندازی قریبالوقوع گمرک تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در منطقه پیام خبر داد و آن را گامی مهم در تسهیل امور شرکتهای فناور و صادراتمحور عنوان کرد.
وی همچنین با اشاره به پیگیریهای گسترده در حوزه زیرساختهای انرژی، از تشکیل کارگروههای تخصصی در سطوح منطقهای و ملی برای رفع اختلالات شبکه برق، بهینهسازی سامانههای تأمین آب و سوخت، و تقویت سازوکارهای مالی برای حمایت از تولید خبر داد.
مدیرعامل منطقه ویژه پیام همچنین بر ضرورت ایجاد ساختار مدیریتی منسجم برای اداره امور شهری در این منطقه تأکید کرد و گفت: نبود نظام مدیریت یکپارچه شهری و خلأ در ساماندهی فضاهای کالبدی-عملیاتی، ضرورت ایجاد ساختاری مشابه شهرداری را بیش از پیش نمایان ساخته است. وی از رایزنی با مدیریت شهری کرج برای پوشش بخشی از نیازهای خدماتی و زیرساختی منطقه خبر داد.
در پایان این نشست، مقرر شد جلسات هماندیشی به صورت منظم هر ۴۵ روز یکبار با حضور مدیرعامل و نمایندگان واحدها برگزار شود. همچنین کارگروههای موضوعمحور و مجمعهای تخصصی بهرهبرداران با هدف شناسایی دقیقتر مشکلات و ارائه راهحلهای اجرایی با مشارکت مستقیم بخش خصوصی تشکیل خواهد شد.