تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : استان البرز
خبرنگار :
کدخبر : 12402
تاریخ : دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 08:23
علی حدادی، نماینده مردم شهرستان های ساوجبلاغ، نظرآباد، چهارباغ و طالقان در مجلس شورای اسلامی: ساخت‌وسازهای بی‌رویه، زمین‌های کشاورزی البرز را بلعید نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای اداری استان البرز با تأکید بر لزوم رسیدگی جدی به مشکلات معادن، اراضی کشاورزی، ساخت‌وسازهای غیرمجاز، واردات خودرو، ناترازی انرژی و آب، خواستار اقدامات فوری و هماهنگ برای حل چالش‌های زیرساختی و معیشتی مردم استان شدند.

به گزارش روشنای راه، علی حدادی نماینده مردم طالقان، نظرآباد، ساوجبلاغ و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: فعالیت برخی از معادن قدیمی در غرب استان البرز برای مردم مشکلات جدی ایجاد کرده و علی‌رغم داشتن مجوزهای چند دهه‌ای، عملکرد قابل قبولی نداشته‌اند. به گفته وی، حتی شورای عالی معادن نیز برخی از این مجوزها را باطل کرده است.

حدادی با اشاره به مشکلات روستاهای منطقه افزود: بسیاری از کشاورزان هنوز سند رسمی برای اراضی خود ندارند و این مسأله مانع جدی در مسیر توسعه کشاورزی است. همچنین بخش قابل توجهی از اراضی کشاورزی استان، از ساخت‌وسازهای بی‌رویه آسیب دیده‌اند که نیازمند برخورد قاطع و سیاست‌گذاری درست است.

وی همچنین با انتقاد از بلاتکلیفی در حوزه واردات خودرو گفت: برای کاهش قیمت و ارتقای کیفیت خودرو در کشور، هیچ آیین‌نامه‌ای برای واردات تدوین نشده که این موضوع یک ضعف جدی است و در کمیسیون صنایع و معادن مجلس در دست بررسی قرار دارد.

نماینده حوزه انتخابیه غرب استان البرز همچنین خواستار توجه جدی سازمان اوقاف به اجرای طرح‌های ویژه و اثرگذار در استان شد.

در ادامه این نشست، علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد نیز با تأکید بر تحقق فرمان هشت ماده‌ای رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: ما تشنه اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی برای جوانان هستیم و باید فضای سالم و امنی برای فعالیت اقتصادی در کشور فراهم شود.

وی یکی از چالش‌های اساسی را ناترازی انرژی و آلودگی هوا عنوان کرد و افزود: در کنار این موضوع، در تأمین نهاده‌های دامی نیز ارز قابل توجهی اختصاص داده شده اما مشکلاتی در روند تخصیص و توزیع آن وجود دارد که باید بررسی شود.

علی شیرین‌زاد دیگر نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس نیز در ادامه این نشست بر لزوم تعیین تکلیف املاک قولنامه‌ای تأکید کرد و گفت: در استان البرز بیش از ۶۰ درصد املاک به صورت قولنامه‌ای است و این مسأله مالکان را از حقوق قانونی، ساخت و ساز، و بهره‌گیری از حمایت‌های دولتی محروم کرده است.

وی همچنین به بحران کم‌آبی در استان اشاره کرد و افزود: با وجود کمبود شدید منابع آبی، نباید آب استان البرز به دیگر مناطق منتقل شود؛ ضمن آنکه ارتباط مستقیم میان کمبود آب و ناترازی انرژی نیز باید مورد توجه مسئولان باشد.